Зустріч з ветеранами

7 травня у бібліотеці ім. Сімонова відбулася зустріч учнів 6-х класів з ветеранами Другої світової війни Демиденком Миколою Гавриловичем, партизаном та Грачовим Володимиром Михайловичем, військовим льотчиком.

Зустріч розпочалася виступом ансамблю «Дубрава», Будинку культури ДВРЗ, в ході якого прозвучали пісні воєнного часу: «Смуглянку», «Катюша», «Землянка» та багато інших. Учасники зустрічі активно підспівували

Гості розповіли про свою участь у боях, декламували свої вірші про війну, про кохання, про жінок, що чекали свої чоловіків з фронту.

Дуже цікава була розповідь Грачова В.М. про навчання у льотному училищі (до речі він навчався разом з першим космонавтом СРСР Ю.О.Гагаріним), 30-річну військову службу бойовим льотчиком, напружену працю з розвитку підприємств військово-промислового комплексу України після служби.

Учні з великою увагою та задоволенням слухали розповіді ветеранів, задавали питання.

Вчитель історії Бондаренко К.П. привітала ветеранів війни, подякувала їм за Перемогу та наше мирне життя.

Діти побажали Демиденку М.Г. та Грачову В.М. довгих років життя, міцного здоров’я, виразили побажання подальших зустрічей та подарували ветеранам війни квіти.

/Files/images/08051831.jpg/Files/images/08051832.jpg/Files/images/08051833.jpg/Files/images/08051834.jpg/Files/images/08051835.jpg/Files/images/08051836.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Фотогалерея

Адміністратор сайту - вчитель школи Чусов С.Є.

Дата останньої зміни 21 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!