Участь СЗШ № 201 у VII Всеукраїнській науково-практичній конференції «Педагогіка здоров’я»

Здоров’я - найбільша цінність, від якої залежить якість життя кожної людини. А між тим, нині в Україні склалася критична ситуація із фізичним здоров’ям дітей та підлітків. За висновками ВОЗ показники здоров’я в нашій країні – на рівні Сомалі та Нігерії. Тому профілактика захворювань, формування здорового способу життя , валеологічної культури населення – стратегічні напрямки державної політики. Саме висвітленню теоретичних та практичних результатів досліджень щодо проблем вивчення, збереження та формування здоров’я – дітей, учнівської та студентської молоді була присвячена VII Всеукраїнська науково-практична конференція «Педагогіка здоров’я», що проводилась МОН України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» на базі Чернігівського національного технологічного університету. Серед учасників конференції – науковці, викладачі вищих навчальних закладів, керівники дослідно-експериментальних освітніх навчальних закладів з питань здоров’язбереження, методисти, педагоги загальноосвітніх та спеціалізованих навчальних закладів.

СЗШ № 201, експериментальний навчальний заклад всеукраїнського рівня з проблеми “Виховання відповідального ставлення в учнів початкової школи до власного здоров’я”. на конференції представляли директор школи Г.В. Гмиря та науковий керівник експерименту , кандидат педагогічних наук , учитель фізкультури Л.Ф. Духовний, які ознайомили учасників конференції з досвідом СЗШ № 201 з прищеплення ціннісного ставлення учнів до здорового способу життя, взяли участь в роботі секцій та круглих столів.

Вважаємо, що системна робота з виховання відповідального ставлення до власного здоров’я допоможе досягти поставленої мети: виховати здорову, гармонійно розвинену особистість – достойного громадянина нашої країни.

Адже, як зазначав Цицерон: «Вище благо досягається на основі повного фізичного і розумового здоров’я».

/Files/images/20170407_185046.jpg/Files/images/20170407_131851.jpg/Files/images/20170407_120335.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Фотогалерея

Адміністратор сайту - вчитель школи Чусов С.Є.

Дата останньої зміни 21 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!